Se mer

Se alla

Stäng

Stockholm Sightseeing

Besökare på väg ut en eftermiddag för sightseeing i Stockholm lär inte bli besvikna över huvudstadens stora utbud. Det finns gott om turistattraktioner för alla smaker och åldrar!

Sveriges huvudstad bjuder på turistattraktioner av alla slag och om du är ute efter en fartfylld dag av sightseeing i Stockholm eller vill utforska huvudstaden i en egen takt, har Stockholm mycket att erbjuda och lär hålla dig sysselsatt.

Börja med en promenad genom Gamla stan och fortsätt sedan vidare till skärgårdsbåtarna för en färd ut till Stockholms skärgård. Avsluta dagen med att avnjuta en god kopp te på något av Stockholms många mysiga caféer.

Stockholms sevärdheter

Ett av Stockholms främsta landmärken, Stadshuset, är värt ett besök. Framstående akademiker och ledare världen över samlas här inför den årliga Nobelceremonin och det är öppet året om för turister att besöka Stadshuset.

Mer historia om Sverige och Stockholm väntar på den välkända Vasamuseet. Turister får då chansen att lära sig mer om svensk historia på detta fantastiska museum men också se det magnifika Vasaskeppet som sjönk efter tjugo minuter in på sin jungfruresa år 1628.

För en mer urban känsla, ta en tur till Djurgården. Efter en lång dag av sightseeing i Stockholm, är denna plats den perfekta tillflyktsorten. Ta en paus från den livliga innerstaden och njut av Djurgårdens lugn och vackra natur. Tillflyktsorten Djurgården ligger i hjärtat av Stockholm, nära Radisson Blu Strand Hotell. Djurgården består av många parkområden med flertal museer, ambassader och så bland annat det välkända friluftsmuseet Skansen.

Sightseeing i Stockholm – Bo bekvämt på Radisson Blu Strand Hotell
Tanken att kunna utforska den imponerande samlingen på Nationalmuseet och sedan tio minuter senare kunna ta en fika på något av innerstadens många caféer, gör Radisson Blu Strand Hotell till det perfekta hotellet vid ditt val av boende i Stockholm. Dess perfekta och centrala läge ser till att du är nära de flesta turistattraktionerna. Radisson Blu Strand hotell i centrala Stockholm och gör att du kan både få ut det mesta av din sightseeing i Stockholm och sedan dra dig tillbaka till hotellet för en härlig tupplur!

Boka ett rum på Radisson Blu Strand Hotell, Stockholm.

Radisson Blu Strand Hotell, Stockholm – 
Nybrokajen, 9 P.O. Box 16396 –  S-103 27 –  Stockholm –  Sverige – 
Telefon  +46 8 50664000
59.330836 18.077145