Se mer

Se alla

Stäng

Gamla Stan - Stockholm

Utforska medeltida Sverige med en resa till Gamla Stan i Stockholm.

Gamla Stan är en av de mest populära destinationerna i Stockholm och ofta besökares första anhalt. Turistdestinationen bjuder på en blandning av en imponerande blandning av butiker, restauranger och turistattraktioner. Gamla Stan i Stockholm är ett utmärkt val för en eftermiddag med sightseeing eller en avkopplande kväll där man får njuta av stadens vackra vyer.

Gamla Stan är en av Stockholms mest populära turistattraktioner

Gamla Stan med sin unika arkitektur och kullerstensgator lockar besökare till sina torg, butiker, caféer och restauranger. Njut av en heldag i Gamla Stan och gå runt i affärer med souvenirer och presenter.

Börja med traditionell Stockholm sightseeing med Gamla Stan som är en av de många ikoniska sevärdheterna i Stockholm. En av de mest populära destinationerna i området är det Kungliga slottet.

Stockholms Stadshus är en av Sveriges mest kända byggnader och där man årligen håller den välkända hem för Nobelprisfesten. I Gamla Stan ligger också Nobelmuseet, som är värt ett besök!

Upptäck Gamla Stan från Radisson Blu Strand Hotell
Gamla Stan har något för alla besökare, vare sig det handlar om turistattraktioner eller små mysiga butiker. Upptäck Gamla Stan och bo på Radisson Blu Strand Hotell, som ligger alldeles i närheten.

Hotellets boende i Stockholm är bara en kort promenadavstånd ifrån, ca 15 minuter. Njut av ett bekvämt boende och du kommer dessutom kunna vara nära till de flesta turistattraktioner.

Boka ett rum på Radisson Blu Strand Hotell, Stockholm och upptäck Gamla Stan.

Radisson Blu Strand Hotell, Stockholm – 
Nybrokajen, 9 P.O. Box 16396 –  S-103 27 –  Stockholm –  Sverige – 
Telefon  +46 8 50664000
59.330836 18.077145