Se mer

Se alla

Stäng

Arlanda Express

Snabbtåget Arlanda Express är ett populärt transportalternativ bland resenärer och trafikerar sträckan Stockholm city - Arlanda flygplats.

Tåget avgår flera gånger i timmen och sträckan tar enbart 20 minuter och är ett perfekt alternativ för stressade resenärer.

Vare sig du är affärsresenär eller fritidsresenär, kan du som gäst på Radisson Blu Strand Hotell, maximera din tid i Stockholm med Arlanda Express. Ta enkelt Arlanda Express från Stockholms flygplats Arlanda och börja njuta av allt den svenska huvudstaden har att erbjuda.

Arlanda Express – hur allt började

När Arlanda Express rullade för första gången från plattformen år 1999, uppfyllde dessa tåg de nya kraven som ställdes på förbättrade transportförbindelser i samband med att turismen i Stockholm växte. De eleganta gula tågen på Arlanda Express har sedan dess blivit en transportsymbol för staden och representerar en snabb, effektiv och miljövänlig lösning för både turister och lokalbefolkningen.

Destinationen som börjar på Stockholms centralstation och har flygplatsen Arlanda som sin slutdestination, transporterar årligen cirka 5,7 miljoner passagerare till och från flygplatsen varje år.

Ta Arlanda Express till Radisson Blu Strand Hotell, Stockholm
Gäster på Radisson Blu Strand Hotell i Stockholm behöver inte gå mycket när de reser med snabbtåget Arlanda Express.

Hotellet erbjuder centralt boende i Stockholm och är bara en kort taxi- eller tunnelbaneresa ifrån centralstationen. Detta är idealiskt, då gästerna både kan få njuta av centrala Stockholm och samtidigt kunna ta sig snabbt till Stockholms flygplats Arlanda.

Boka ett rum på Radisson Blu Strand Hotell, Stockholm och dra nytta av Arlanda Express.

Radisson Blu Strand Hotell, Stockholm – 
Nybrokajen, 9 P.O. Box 16396 –  S-103 27 –  Stockholm –  Sverige – 
Telefon  +46 8 50664000
59.330836 18.077145