Körbeskrivningar

Läge

Radisson Blu Hotel, Tallinn, är centralt beläget och du har nära till såväl affärsmöten som shopping och underhållning i Estlands spännande huvudstad med lång historia.


Tallinn ligger vid Östersjön och Finska viken och är ett härligt semesterresmål, samtidigt som staden är ett utpräglat handelscentrum. Stadens centrum är så koncentrerat att du kan nå alla intressanta sevärdheter till fots, inklusive gamla stan - den bäst bevarade medeltidsstaden i norra Europa. På sommaren räknas den kritvita sandstranden i Pirita till en av huvudattraktionerna för turister. Stranden ligger 15 minuters bilresa från hotellet.


Tallinn har en färgstark historia och ett rikt kulturarv. Stadshallen Raekoda med omgivningar är fina exempel på den magnifika arkitekturen. Staden var en gång i tiden en ståtlig borg och många av husen är byggda redan på 1300-talet.

Tallinn har blivit hyllad världen över för sin framåtanda och toppmoderna tjänster. Staden fungerar som handels- och kulturcentrum och utgör dessutom navet för flera stora festivaler och konserter under året. Tallinn har en välkomnande atmosfär och det finns många lockande ställen för dig som vill äta ute, shoppa eller bara dansa hela natten lång.

 

Services

  • Internet ingår

    Som en del av servicekonceptet E@syConnect ingår nu Internetanslutning i rumspriset på alla Radisson Blu-hotell. Nu har alla gäster tillgång till bredband och i många fall även en trådlös anslutning. Det gäller hela hotellet och ingår i rumspriset.

Hotellinrättningar

  • Bredband
  • Rumsservice
  • Hälsoklubb
  • Sviter
Radisson Blu Sky Hotell, Tallinn – 
Ravala Puiestee 3 –  10143 –  Tallinn –  Estland – 
Telefon  +372 6823 000
59.434072 24.757133