Bekväma möteslokaler på Arlanda

Det unika läget, konferensrummen och alla mötesplatser på Radisson Blu SkyCity Hotel, Arlanda Airport, kommer att slå dig med häpnad. På hotellet finns 36 lokaler för olika tillfällen, som konferenser, presentationer, cocktailpartyn, galamiddagar, utställningar, föreläsningar, bröllop och privata arrangemang.  

Här hittar du både den senaste tekniken och kunnig personal, som gärna hjälper till att planera ditt möte, så att det blir så effektivt och lyckat som möjligt. Hotellet passar också perfekt för bröllop och andra privata tillställningar. Sätt guldkant på ditt event på Arlanda! Imponera på dina gäster med en fantastisk service och bekvämligheter som den ideala belägenheten i SkyCity och ett rikt utbud av välsmakande menyer anpassade för varje möte, samt vårt omtyckta Brain Food koncept. Upptäck Radisson Blu SkyCity Hotel, Arlanda Airport, en mötesplats utöver det vanliga!

 


Instruktioner
Navigera i planritningarna
Floor

Få en offert

Kontakt

Telefon: 08 - 506 740 00
meetings.skycity.stockholm@radissonblu.com

Services

  • Internet ingår

    Som en del av servicekonceptet E@syConnect ingår nu Internetanslutning i rumspriset på alla Radisson Blu-hotell. Nu har alla gäster tillgång till bredband och i många fall även en trådlös anslutning. Det gäller hela hotellet och ingår i rumspriset.
Radisson Blu SkyCity Hotell, Arlanda Airport  – 
Pelargången 1 Pelargången 1 –  S-19045 –  Stockholm –  Sverige – 
Telefon  +46 (8 ) 50674000
59.648983 17.929945