generic/util/displayChildrenSpan

Finn kärleken här!

Champagne, choklad och sensationell hotelldesign som kuliss! Bjud din älskade på en smula romantik – övernatta på ett av våra prisbelönta hotell.

Njut och koppla av på de lyxiga hotellen som erbjuds hos Radisson Blu.

Radisson SAS es. Hotel, Rom

I Rom ramas alla upplevelser in av historiska skatter, men staden är dessutom både sensuell och beroendeframkallande. Pantheon, Sixtinska kapellet, Coliseum, Piazza Campo De’ Fiori, Fori Imperiali – ja, listan över sevärdheter är oändlig. Unna din älskade några nätter på ett fantastiskt hotell – Radisson SAS es. Hotel. Det här hotellet har prytt omslagen till flera inredningstidskrifter och dessutom använts för att spela in stora Hollywoodfilmer. Det bjuder på en rad eleganta inredningsdetaljer och bildar perfekt bakgrund till en romantisk långhelg. Hotellet är utformat som en minimalistisk vit kub och försett med en dekadent takpool med häpnadsväckande utsikt över Rom. Öppna ditt hjärta för Rom, vårt hotell och varandra ännu en gång.

Visit hotel site

Erbjudanden

Blu Weekend Model, Stockholm

Föreviga helgen i Stockholm! Blu Weekend Model inkluderar en fotografering hos vår partner Model House samt en tvårätters middag Stockholm Fisk restaurang.

Priser från SEK 875

Blu Weekend, Stockholm

Unna er en tvånätters vistelse på hotell samt en härlig middag i Stockholm Fisk.

Priser från SEK 625

Cozy Riverside, Göteborg

Njut av en övernattning på Riverside Hotel tillsammans med någon du tycker om.  I paketet ingår en flaska champagne, fri tillgång till hotellets city spa och vår härliga frukostbuffé!

Priser från SEK 1270

Romantik i Uleåborg, Oulu

Njut av en stund tillsammans med din älskade på Radisson Blu Hotel, Uleåborg.

Priser från EUR 154

Vi ska fira!, Turku

Det finns alltid en god anledning till att fira på Radisson Blu Marina Palace Hotel, Åbo!

Priser från EUR 227

Visa alla erbjudanden

widget/radisson-offer-list

Romantiska hotell

Sida :

radisson/Widget/Footer