Rum

Rum med utsökt design och lyxiga bekvämligheter på detta hotell i Helsingfors
De 262 rummen på detta hotell i Helsingfors är tydliga exempel på stilren och funktionell skandinavisk design. Den naturliga färgpaletten och Magic Dreams®-sängarna ger gästerna möjlighet att verkligen koppla av och vila. Vår Super Breakfast-frukostbuffé och kostnadsfritt trådlöst höghastighetsinternet är bara två av de många bekvämligheter som ingår.

Blu Dreams – drömmar på ditt eget sätt
Sömnen ger kroppen vila och ny vitalitet för nästa dag. Vi vill att du ska sova gott och få förnyad energi när du bor på ett Radisson Blu-hotell i Finland och därför har vi tagit fram upplevelsen Blu Dreams®. Hörnstenen i Blu Dreams-upplevelsen är vår egen Magic Bed®. Den omfamnar dig på en madrass av skumgummi med formminne. Materialet reagerar på kroppens temperatur och vikt och formas efter varje enskild person. Vi har ett stort urval av kuddar och täcken, så att du kan välja det du själv föredrar.

Unna dig en stund att varva ner innan du går och lägger dig. Koppla av i duschen eller ett bad. Läs eller lyssna på musik. Om du trycker på One Touch Service-knappen kan du beställa rogivande produkter till rummet utan avgift, såsom en apparat för rygg- och fotmassage och öronproppar som garanterar att du sover ostört. Efter en god natts sömn kan du börja dagen med en behaglig uppvakningslampa som finns tillgänglig i hotellets reception.

Med en bra frukost får du energi som räcker hela dagen. Vi vill erbjuda en frukost som ger både kroppen och själen näring. Vår kostnadsfria Super Breakfast-frukostbuffé är en riklig och varierad frukost som är välkänd för dess färska ingredienser och lokala smaker, såväl som hotellets egna specialiteter. Om du inte har tid att njuta av vår frukostbuffé erbjuder vi även en Grab and Run-frukost som kan ätas snabbt och enkelt, som exempelvis frukt, energisnacks och drycker som du kan ta med dig.

Virtuell rundtur

 

Services

 • Internet ingår

  Som en del av servicekonceptet E@syConnect ingår nu Internetanslutning i rumspriset på alla Radisson Blu-hotell. Nu har alla gäster tillgång till bredband och i många fall även en trådlös anslutning. Det gäller hela hotellet och ingår i rumspriset.

Hotellinrättningar

 • Höghastighetsinternet
 • Blu Dreams®-sovupplevelse med Magic Bed®
 • Rumservice
 • Fitnesscenter
 • Sviter
 • Gratis frukost
 • Husdjur tillåtna
 • Uppvärmt parkeringsgarage till en extraavgift
Radisson Blu Seaside Hotell, Helsingfors – 
Ruoholahdenranta, 3 –  00180 –  Helsingfors –  Finland – 
Telefon  +358 20 1234 707
60.161887 24.924341