Se mer

Se alla

Stäng

Bastu Helsingfors

Radisson Blu Seaside Hotell, Helsingfors får gästerna möjligheten att koppla av i två olika bastun. På hotellets översta våning finns Katto Sauna & Lounge för en unik bastuupplevelse med panoramautsikt över hamnen. Gäster som också vill testa den finska traditionen tillsammans med lokalbefolkningen, hittar många offentliga bastur i centrala Helsingfors. En del av dessa är historiska, och har använts i generation efter generation.

Offentliga bastur i Helsingfors
Den finska huvudstaden Helsingfors har många offentliga bastur - en del med pooler och fritidsanläggningar, med exempelvis schackrum och barer. Besökarna kommer till sin stora glädje upptäcka att många av dessa bastur finns runt om i stadens centrum, nära Helsingfors shopping, kaféer och populära restauranger. Bastur att besöka:

•     Kotiharjun Sauna - den sista av Helsingfors offentliga vedeldade bastur. Här finns separata utrymmen för manliga och kvinnliga besökare.

•     Yrjonkadun Uimahalli – Denna art deco-badanläggning har både ångbastu och vedeldad bastu. Besökare uppmuntras att bada nakna.

•     The Kuusijarvi – Bastun ligger i Vanda och denna traditionella rökbastu sägs vara en av Helsingfors bästa.

Radisson Blu Seaside Hotell, Helsingfors – 
Ruoholahdenranta, 3 –  00180 –  Helsingfors –  Finland – 
Telefon  +358 20 1234 707
60.161887 24.924341