Se mer

Se alla

Stäng

Stockholm Guide

Som varje guide skulle säga, så är denna populära europeiska huvudstad full av saker att se och göra. Den utmärkande traditionella arkitekturen, vackra skärgårdar eller stadens livliga nattliv är bara några av Stockholms utmärkande drag. Stockholm har något för alla smaker.

Om du planerar att uppleva det mesta som Stockholm har att erbjuda och vill ha ett bekvämt och elegant ställe att bo på, välj då Radisson Blu Royal Viking Hotell, Stockholm. Med en kombination av eleganta rum och sviter, den hyllade restaurangen Stockholm Fisk samt SATS träningscenter, utgör detta hotell en perfekt bas under din semester i Stockholm.

Boka ditt rum på Radisson Blu Royal Viking Hotell, Stockholm.

Upplev Stockholm
Reseguider beskriver ofta Stockholm som en av de vackraste städerna i världen som är en kombination av traditionell arkitektur och toppmodern design.

Rundturen kan börja i Gamla Stan, centrala Stockholm, som går tillbaka till 1200-talet och är en mycket populär och uppskattad turistattraktion. Lite längre bort, gångavstånd, befinner sig Stockholms ultra-moderna stadskärna med några av de bästa butikerna, restaurangerna och klubbarna i Skandinavien.

För turister som vill få uppleva Stockholm i en långsammare takt, finns det möjligheter att med båtar åka ut till Stockholms skärgård och njuta av naturen och vattnet.

Bo på Radisson Blu Royal Viking Hotell, Stockholm
Detta moderna och centrala hotell i Stockholm är ett bra ställe att komma tillbaka till efter en heldag med olika sightseeingturer. Koppla av och varva ner i välinredda rum, få nya krafter i SATS träningscenter eller njut av en fin måltid i hotellets restaurang Stockholm Fisk.

Boka ditt rum redan idag.

Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm – 
Vasagatan 1  P.O. Box 234 –  S-101 24 –  Stockholm –  Sverige – 
Telefon  +46 8 50654000
59.3314 18.0584