Möten och evenemang

Hotellets professionella mötesrum passar perfekt för evenemang i Helsingfors
Upplev stadens främsta plats för evenemang – Radisson Blu Royal Hotel, Helsingfors. Vårt hotell ligger mitt i stadens centrum och erbjuder en fantastisk miljö för många typer av evenemang, från intima familjesammankomster till stora utställningar och konferenser med upp till 300 deltagare. Moderna och mångsidiga lokaler, proffsig evenemangspersonal och mer än 20 års erfarenhet av att arrangera stadens främsta tillställningar gör att du kan känna dig säker på att alla detaljer blir lyckade under din kväll.

Deltagarna håller sig uppkopplade med kostnadsfritt trådlöst höghastighetsinternet. Hotellets läge i stadens centrum, tillsammans med parkeringsgaraget, gör det enkelt för stora grupper att bege sig hit. Den berömda hotellrestaurangen Grill it! Bar är populära after work-platser som erbjuder en avslappnad miljö, utsökt mat och levande musik.

Oavsett om du planerar ett litet möte för fem personer, en workshop för 50 eller en middag i världsklass har Radisson Blu Royal Hotel, Helsingfors den bästa lösningen. Vi erbjuder också en garanti om 100 % kundnöjdhet för att säkerställa att ditt evenemang blir lyckat! 

Titta på denna snygga introduktionsvideo.

Få en offert

Möten & evenemang, kontakt

Ring oss för en offert
+358 (0)20 1234 700

eller skicka ett e-postmeddelande till:

conference.finland@radissonblu.com

Services

  • Internet ingår

    Som en del av servicekonceptet E@syConnect ingår nu Internetanslutning i rumspriset på alla Radisson Blu-hotell. Nu har alla gäster tillgång till bredband och i många fall även en trådlös anslutning. Det gäller hela hotellet och ingår i rumspriset.
Radisson Blu Royal Hotell, Helsingfors – 
Runeberginkatu 2 –  FI-00100 –  Helsingfors –  Finland – 
Telefon  +358 20 1234 701
60.16795 24.929137