Möten och evenemang

Hotellets professionella mötesrum passar perfekt för evenemang i Helsingfors
Boka ett av hotellets välutrustade mötesrum för en tillställning i Helsingfors, oavsett om det är ett styrelsemöte eller en mottagning. Lokalerna omfattar 13 mötesrum på sammanlagt 653 kvadratmeter, med plats för sex till 300 personer. Ett urval av catering-alternativ finns tillgängliga, inklusive Brain Food, en innovativ approach som har utvecklats av våra köksmästare och näringsexperter för att säkerställa optimal mental prestanda. Deltagarna kan hålla sig uppkopplade med kostnadsfritt trådlöst höghastighetsinternet.

Experience Meetings by Radisson Blu är framtaget av mötesexperter som slipat sina kunskaper under många år genom att vara värd för alla sorters möten och evenemang. De har samlat avancerade tjänster och produkter som gör ditt möte på ett av våra hotell framgångsrikt.

Oavsett om du planerar ett litet möte för fem personer, en workshop för femtio eller en middag i världsklass har Radisson Blu Royal Hotel i Helsingfors det rätta lösningen. Vi satsar helhjärtat på att göra våra gäster fullständigt nöjda.

Få en offert

Möten & evenemang, kontakt

Ring oss för en offert
+358 (0)20 1234 700

eller skicka ett e-postmeddelande till:

conference.finland@radissonblu.com

Services

  • Internet ingår

    Som en del av servicekonceptet E@syConnect ingår nu Internetanslutning i rumspriset på alla Radisson Blu-hotell. Nu har alla gäster tillgång till bredband och i många fall även en trådlös anslutning. Det gäller hela hotellet och ingår i rumspriset.
Radisson Blu Royal Hotell, Helsingfors – 
Runeberginkatu 2 –  FI-00100 –  Helsingfors –  Finland – 
Telefon  +358 20 1234 701
60.16795 24.929137