Nya Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg - erbjuder fantastisk utsikt över hamnen och staden.

Med ett perfekt läge i den nya och moderna stadsdelen Lindholmen och granne med Lindholmen Science Park erbjuder Radisson Blu Riverside Hotel ett toppboende för både affärs- och privatresenärer. Med ett unikt läge precis vid vattnet, med egna terrasser som vetter mot havsbassängen, kommer hotellets gäster att få uppleva ett boende med närhet till både city och hav och med enastående utsikt. Detta moderna hotell erbjuder 265 unikt designade hotellrum, alla med tillbehör såsom fritt trådlöst internet och 24 timmars rumsservice. Hotellets spännande och kreativa restaurang  Cuckoo's Nest är den perfekta platsen för att avnjuta av en fantastisk måltid i en annorlunda miljö, eller möta kollegor för en drink efter jobbet. Hotellets gäster kommer även kunna njuta av ett modernt och avslappnande City Spa, beläget högst upp i hotellet med tillhörande takterrass. Här kan gästerna träna i det fullt utrustade gymmet, slappna av i bastun eller i en av de två  spa poolerna samt boka tid för en personlig träning eller behandling i en av de 5 behandlingsrummen. Hotellet erbjuder också en modern konferensavdelning med 5 konferenslokaler, varav den största kan ta sällskap upp till 70 personer.

  • Med ett unikt läge precis vid Lindholmen Science Park, kommer detta hotell att kunna erbjuda sina gäster ett komplett boende med närhet till många av stadens grönområden och nöjesutbud.
  • Hotellet kan stoltsera med 265 välutrustade rum och sviter, alla med fritt trådlöst internet, LCD-TV, och luftkonditionering.
  • Cuckoo’s Nest restaurang & bar erbjuder kreativt tillagade maträtter.
  • Hotellets boende gäster har fritt inträde till City Spa, som erbjuder två spa pooler, en hot tub på takterrassen, bastu med utsikt, och ett gym med flertalet moderna maskiner och fria vikter. City Spa erbjuder också gäster en stor valmöjlighet av olika behandlingar som går att boka på plats.
  • För små eller stora möten tillhandahåller hotellet toppmoderna lokaler och utrustning kombinerat med äkta och genuin service från våra konferensvärdinnor som ser till att ni får ett produktivt och lyckat evenemang.

Priser per natt från

SEK 1150

Bästa Online Prisgaranti

Mer om oss

Cozy Riverside

Cozy Riverside

Priser från

SEK 1270

Njut av en övernattning på Riverside Hotel tillsammans med någon du tycker om.  I paketet ingår en flaska champagne, fri tillgång till hotellets city spa och vår härliga frukostbuffé!

Hotellinrättningar

  • Bredband
  • Rumsservice
  • Sviter
  • Frukostbuffé ingår
  • City Spa med gym och spapooler
Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg – 
Lindholmspiren 4 –  417 56 –  Göteborg –  Sverige – 
Telefon  +46 (31) 383 40 00
57.70779 11.94042