Rum

Boende i Helsingfors med eleganta, fashionabla rum och sviter
Alla de 302 rummen och sviterna på det här Helsingforshotellet renoverades 2012 och rumspriset inkluderar gratis trådlöst höghastighetsinternet, individuell temperaturkontroll samt Super Breakfast-frukostbuffé. I rummen finns också minibar, tofflor och 42-tums LCD-TV med CNN.

Blu Dreams – drömmar på ditt eget sätt
Sömnen ger kroppen vila och ny vitalitet för nästa dag. Vi vill att du ska sova gott'och få förnyad energi när du bor på ett Radisson Blu-hotell i Finland, och därför har vi framkallat upplevelsen Blu Dreams®. Hörnstenen i Blu Dreams-upplevelsen är vår egen Magic Bed®. Den omfamnar dig på en madrass av skumgummi med formminne. Materialet reagerar på kroppens temperatur och vikt och formas efter varje enskild person. Vi har ett stort urval av kuddar och täcken, så att du kan välja det du själv föredrar.

Unna dig en stund att varva ner innan du lägger dig. Koppla av i duschen eller ett bad. Läs eller lyssna på musik. Om du trycker på One Touch Service-knappen kan du beställa rogivande produkter till rummet utan avgift, såsom en apparat för rygg- och fotmassage och öronproppar som garanterar att du sover ostört. Efter en god natts sömn kan du börja dagen med en behaglig uppvakningslampa som finns tillgänglig i hotellets reception.

På Plaza erbjuds kostnadsfri superfrukostbuffé på morgonen, känd för sina färska ingredienser och lokala smaker. Om du inte har tid att njuta av vår frukostbuffé erbjuder vi även en Grab and Run-frukost att ta med. För gäster som bor i Business Class-rum eller klasser över denna ingår frukost på rummet, superfrukostbuffé eller Plaza Lounge-frukost i priset. Loungen är utrustad med alla funktioner för bekväma och avslappnade möten.

Virtuell rundtur

Services

  • Internet ingår

    Som en del av servicekonceptet E@syConnect ingår nu Internetanslutning i rumspriset på alla Radisson Blu-hotell. Nu har alla gäster tillgång till bredband och i många fall även en trådlös anslutning. Det gäller hela hotellet och ingår i rumspriset.

Hotellinrättningar

  • Höghastighetsinternet
  • Rumservice
  • Hälsoklubb
  • Sviter
  • Husdjur tillåts
  • Frukost ingår
Radisson Blu Plaza Hotell, Helsingfors – 
Mikonkatu, 23 –  FI-00100 –  Helsingfors –  Finland – 
Telefon  +358 20 1234 703
60.1725 24.9452