Rum

Hotellrummen i Helsingfors bjuder på en god natts sömn
De 302 rummen och sviterna på vårt hotell i Helsingfors renoverades 2012 och ger våra gäster möjlighet att känna sig som hemma med bekvämligheter som kostnadsfritt trådlöst höghastighetsinternet, tofflor, individuellt styrd luftkonditionering och en 42-tums TV med CNN. Sov gott i en intelligent Magic Bed®-säng och börja nästa dag med vår rikliga och näringsfyllda Super Breakfast-frukostbuffé.

Blu Dreams – drömmar på ditt eget sätt
Sömnen ger kroppen vila och ny vitalitet för nästa dag. Vi vill att du ska sova gott och få förnyad energi när du bor på ett Radisson Blu-hotell i Finland och därför har vi tagit fram upplevelsen Blu Dreams®. Hörnstenen i Blu Dreams-upplevelsen är vår egen Magic Bed®. Den omfamnar dig på en madrass av skumgummi med formminne. Materialet reagerar på kroppens temperatur och vikt och formas efter varje enskild person. Vi har ett stort urval av kuddar och täcken, så att du kan välja det du själv föredrar.

Unna dig en stund att varva ner innan du går och lägger dig. Koppla av i duschen eller ett bad. Läs eller lyssna på musik. Om du trycker på One Touch Service-knappen kan du beställa rogivande produkter till rummet utan avgift, såsom en apparat för rygg- och fotmassage och öronproppar som garanterar att du sover ostört. Efter en god natts sömn kan du börja dagen med en behaglig uppvakningslampa som finns tillgänglig i hotellets reception.

På Plaza erbjuder vi vår kostnadsfria Super Breakfast-frukostbuffé som är känd för de färska ingredienserna och lokala smakerna. Om du inte har tid att njuta av vår frukostbuffé erbjuder vi även en Grab and Run-frukost som du kan ta med dig. För gäster som bor i Business Class-rum eller högre klass ingår frukost på rummet, Super Breakfast-frukostbuffén eller frukost i Plaza Lounge i priset. Loungen är utrustad med alla funktioner som behövs för bekväma och avslappnade möten.

Virtuell rundtur

Services

  • Internet ingår

    Som en del av servicekonceptet E@syConnect ingår nu Internetanslutning i rumspriset på alla Radisson Blu-hotell. Nu har alla gäster tillgång till bredband och i många fall även en trådlös anslutning. Det gäller hela hotellet och ingår i rumspriset.

Hotellinrättningar

  • Höghastighetsinternet
  • Rumservice
  • Hälsoklubb
  • Sviter
  • Husdjur tillåts
  • Frukost ingår
Radisson Blu Plaza Hotell, Helsingfors – 
Mikonkatu, 23 –  FI-00100 –  Helsingfors –  Finland – 
Telefon  +358 20 1234 703
60.1725 24.9452