Möten och evenemang

Hotell i centrala Helsingfors med konferens- och mötesrum
Upplev modern lyx mitt i Helsingfors. Radisson Blu Plaza Hotell är en enastående plats för olika typer av evenemang. Vårt hotell ligger intill centralstationen och har fem konferensrum som gör det till en prestigefylld plats för företagsledningsmöten. Dessa unika evenemangslokaler passar perfekt för allt från privata sammankomster till stora företagstillställningar.

Eftersom hotellets lokaler är så mångsidiga är det möjligt att hålla ett evenemang som ingen annan kan matcha. De fem unika evenemangsrummen har det allra senaste inom audiovisuell teknik. Mötesdeltagarna kan dra nytta av kostnadsfritt trådlöst höghastighetsinternet och hotellets affärscenter. Hotellets lyxiga utrymmen passar utmärkt för allt från produktlanseringar och konferenser till födelsedagskalas och bröllop. Vi garanterar dig en unik upplevelse när du arrangerar ditt evenemang på Radisson Blu Plaza Hotel! I syfte att säkerställa att du blir nöjd har vi nöjet att erbjuda vår garanti om 100 % kundbelåtenhet!

Virtuell rundtur – Konferenslounge

 

Få en offert

Kontakt för möten och evenemang

För en offert, ring oss på
+358 (0)20 1234 700

eller skicka ett e-postmeddelande till:

conference.finland@radissonblu.com

Services

  • Internet ingår

    Som en del av servicekonceptet E@syConnect ingår nu Internetanslutning i rumspriset på alla Radisson Blu-hotell. Nu har alla gäster tillgång till bredband och i många fall även en trådlös anslutning. Det gäller hela hotellet och ingår i rumspriset.
Radisson Blu Plaza Hotell, Helsingfors – 
Mikonkatu, 23 –  FI-00100 –  Helsingfors –  Finland – 
Telefon  +358 20 1234 703
60.1725 24.9452