Hotell i Sverige

SVERIGE – VACKERT, VILT OCH VARIATIONSRIKT!

Radisson Blu-hotell finns i flera av Sveriges största städer. I Stockholm har vi flera alternativ när du kastar dig ut i nöjeslivet eller tar del av det stora kulturutbudet, i multikulturella Malmö har du dessutom Köpenhamn en halvtimmes tågresa som en trevlig bonus, i Linköping bor du på ett hotell i mäktig empirestil vid Stora torget medan du från ett centralt läge kan njuta av den trivsamma stämningen i "goa" Göteborg.

generic/util/embedNamedWidget

Hotell i Göteborg

 • Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg
  Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg

  Beskrivning:

  Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg uppskattas av både affärs-och fritidsresenären med sin närhet till Lindholmen Science Park och resten av Göteborgs sevärdheter. Hotellet erbjuder 265 toppmoderna rum och bekvämligheter som bland annat kaffe-/tekokare, fritt trådlöst internet och 24-timmars rumsservice. Den spännande konceptrestaurangen The Cuckoo’s Nest, hotellets härliga wellness centre samt de flexibla konferenslokalerna gör hotellet till den självklara platsen i Göteborg.


  Kontaktinformation:

  +46 (31) 383 40 00

  Visa priser
 • Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg
  Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg

  Beskrivning:

  Detta hotell i Göteborg skapar en perfekt balans mellan komfort och praktiska fördelar, med bekväma rum, bekvämligheter på plats och närhet till sevärdheter och transport. Koppla av i ett av de 349 rummen och sviterna och håll dig uppkopplad med kostnadsfritt trådlöst höghastighetsinternet. Hotellets restaurang, gym, parkeringsgarage och möteslokaler säkerställer en trivsam och minnesvärd vistelse.


  Kontaktinformation:

  +46 31 7585000

  Visa priser
Page/country-city
radisson/Widget/Footer