Möten och evenemang

Möteslokalerna på hotellet i Vasa täcker mer än 1300 kvadratmeter
Radisson Blu Royal Hotel är en välkänd och mycket framstående mötesplats i den soliga staden Vasa. De 18 mångsidiga mötesrummen gör vårt hotell till en perfekt plats för alla typer av företagsevenemang, från krävande möten till informella sammankomster.

Våra mötesrum ger dig som planerar evenemang i Vasa allt du behöver, från toppmodern utrustning till kostnadsfritt trådlöst höghastighetsinternet. Under hela sammankomsten kommer en erfaren mötessamordnare att finnas på plats för att se till att allt löper som det ska. Den historiska Restaurang Central är också tillgänglig och erbjuder en charmig plats för bröllopsmottagningar och privata fester.

Kombinera dina evenemang med utsökta rätter från våra välkända restauranger – Fransmanni, Wazaca och O’Malleys. Vårt lättillgängliga läge i stadens centrum och hotellets parkeringsområde blir en extra bonus som gör det lätt för stora grupper att ta sig hit. I syfte att säkerställa att alla kunder får minnesvärda upplevelser erbjuder vi vår garanti om 100 % kundbelåtenhet för alla evenemang!

Få en offert

Kontakt för möten och evenemang

För en offert, ring oss på
+358 (0)6 212 7267

eller skicka ett e-postmeddelande till:

sales.vaasa@radissonblu.com

Services

  • Internet ingår

    Som en del av servicekonceptet E@syConnect ingår nu Internetanslutning i rumspriset på alla Radisson Blu-hotell. Nu har alla gäster tillgång till bredband och i många fall även en trådlös anslutning. Det gäller hela hotellet och ingår i rumspriset.
Radisson Blu Royal Hotell, Vasa – 
Hovioikeudenpuistikko, 18  –  FIN-65100 –  Vasa –  Finland – 
Telefon  +358 20 1234 720
63.097 21.618