Se mer

Se alla

Stäng

Mötesrum

På det här hotellet i Åbo har varje mötesrum den senaste tekniken
Med naturligt dagsljus och fantastisk utsikt över Aura å är dessa eleganta konferenslokaler en idyllisk plats för alla tillfällen. Boka ett mötesrum i Åbo med utsikt över ån för ett strålande evenemang. Hotellets största bankettrum har plats för 250 gäster i skolsittning och upp till 800 deltagare vid ett cocktailparty.

Virtuell rundtur

Planritning över möteslokaler

Kustaa
Hotellets största mötesrum. Det här utrymmet har en förhöjd scen samt ett PA-system. I detta välupplysta utrymme kan besökarna insupa den imponerande utsikten över Aura å genom fönstren som går från golv till tak. Kustaa rymmer 100 gäster i skolsittning och 180 personer i biosittning. Anslut Kustaa till det intilliggande rummet Juhana för evenemang med upp till 350 personer

Juhana
Juhana är hotellets näst största mötesrum och har även det fönster från golv till tak med utsikt över Aura å. Den här lokalen rymmer 100 personer i skolsittning och 160 personer i biosittning. Juhana kan anslutas till Kustaa för evenemang med upp till 350 gäster i biosittning. Rummet kan också anslutas till Crystal Hall för att skapa den perfekta platsen för en middag, mottagning eller mässa.

Pietari
Pietari har en maxkapacitet på 48 personer. Rummet har fönster från golv till tak med utsikt över Aura å och är idealiskt för middagsbjudningar eller mindre sammankomster. Detta utrymme kan kombineras med rummet Kristina för evenemang med 160 gäster i biosittning, eller med Crystal Hall för en bankett eller utställning.

Kristiina
Maxkapacitet för Kristiina är 48 personer i skolsittning. En av väggarna i Kristiina har fönster från golv till tak, och rummet har en fantastisk utsikt över Aura å. Om rummet kombineras med det intilliggande rummet, Pietari, blir den maximala kapaciteten 90 personer i skolsittning och 160 personer i biosittning.

Eerik
Eerik rymmer 24 gäster i skolsittning och har fönster från golv till tak med vacker utsikt över ån. Detta rum fungerar bra för grupparbeten, och det kan kombineras med den intilliggande Katariina och då rymma upp till 60 personer i biosittning.

Katariina
Katariina har utsikt över Aura å och en privat balkong Rummet har en kapacitet på 24 personer i skolsittning och fungerar utmärkt för grupparbeten. Kombinera Katariina med Eerik för evenemang med 60 personer i biosittning.

Styrelserummet
Styrelserummet är utrustat med ett diplomatbord och bekväma skinnstolar för 10 personer. En av rummets väggar har fönster från golv till tak. Rummet fungerar utmärkt för mindre möten och grupparbeten.

Brahe bastu
Brahe bastu är utrustad med ett Playstation, en platt-tv och en DVD-spelare för en rolig twist på ditt gruppevenemang. Deltagarna kan boka en lokal med tillhörande traditionell bastu och ångbastu, och rummet har även ett diplomatbord för åtta personer. Separata omklädningsrum för män och kvinnor.

River Salon
River Salon ligger på första våningen precis intill Aura å och granne med restaurang Aurora. Beskåda den härliga utsikten över Aura å från de två fönstren som går från golv till tak. River Salon har ett diplomatbord med plats för 10 personer, perfekt för intima möten och middagar.

Biblioteket
Inslagen av mörkt trä och en glasvägg som sträcker sig från golv till tak, gör biblioteket till en elegant miljö för ett improviserat möte eller informell sammankomst. Biblioteket är vackert upplyst av naturligt ljus och lämpar sig väl för ett möte eller en middag. Rummet rymmer 20 personer vid ett diplomatbord och upp till 30 personer vid separata bord.

 

Få en offert

Kontakt för möten och evenemang

För en offert, ring oss på
+358 (0)20 1234 710

eller skicka ett e-postmeddelande till:

sales.turku@radissonblu.com

Radisson Blu Marina Palace Hotell, Åbo – 
Linnankatu 32 –  FI-20100 –  Turku –  Finland – 
Telefon  +358 20 1234 710
60.44689 22.261391