Se mer

Se alla

Stäng

Aktiviteter för företagsgrupper

Sevärdheter längs ån
Sevärdheter längs ån är en rundvandring längs Aura ås strand. Under rundvandringen får deltagarna lära sig om Åbos historia, Åbo slotts glansdagar och sjöfarten fram till i dag. Och vad sägs om en minikryssning på stadsfärjan Föri samt sevärdheter som skulpturer av Wäinö Aaltonen, apoteksmuseet, Rettigska palatset, Gamla Stortorget och Åbo domkyrka? De som fortfarande har ork kvar kan sedan klättra uppför katedralens trappor för att njuta av den hänförande utsikten.  Rundvandringen tar cirka två timmar, ej inräknat museibesök, och anordnas året runt.

Forum Marinum – porten till havet
Forum Marinum är ett aktivt och mångsidigt centrum för marina aktiviteter som rymmer det nationella sjöfartsmuseet och Finlands Flottmuseum. Utöver basutställningen har museet flera fartyg som är öppna för besökare under sommarmånaderna, som minläggaren Keihässalmi, fullriggaren Suomen Joutsen och barken Sigyn (separat inträde). Rundturen tar en till två timmar.

Paradisön
Äijälä gård, i Röölä på ön Rimito, och den vackra skärgårdsmiljön på 132 hektar är en fantastisk miljö för fritidsaktiviteter under hela året. På Paradisön finns tre rymliga villor och rökbastur och på mer intima Lilla Paradiset finns två timmerstugor. Ge er ut på vandringstur eller roa er med lekar och spel vid strandkanten. Vintertid är isfiske och sparkåkning populärt. Innan färden tillbaka till hotellet kan gästerna koppla av och återhämta krafterna i bastun eller med en uppfriskande simtur. Båtfärden från Åbo tar cirka en timme och med bil tar sträckan på 40 km drygt 30 minuter. Paradisön är öppen året runt.

Åbo slott: Tortyr, död och spöken
En rundtur på Åbo slott när skymningen faller tar besökarna med till dess mörka förflutna. Under slottets 700-åriga historia har det ofta varit en plats där krigsscener har utspelat sig. Dödsdomar har utdömts till personer anklagade för förbjuden kärlek, häxeri, landsförräderi eller barnamord. Nu kan besökarna höra en guide berätta om händelser som man sällan talar om. Kanske dyker ett av slottsspökena upp också! Rundturen tar cirka en timme och en kvart.

Åbo slott: Trafik
Upplev hur vardagslivet såg ut för kvinnorna på det urgamla Åbo slott och var med om en dag i fru Fataburs liv. Den här aktiva rundturen innehåller springande, bärande, stretching och att bestiga hundratals trappsteg. Deltagarna får dessutom fly upp i västra tornets topp för att undkomma fienden. Män är också välkomna att delta i den här unika kombinationen av historia och fysisk aktivitet. Den här aktiviteten tar en timme.

Få en offert

Kontakt för möten och evenemang

För en offert, ring oss på
+358 (0)20 1234 710

eller skicka ett e-postmeddelande till:

sales.turku@radissonblu.com

Radisson Blu Marina Palace Hotell, Åbo – 
Linnankatu 32 –  FI-20100 –  Turku –  Finland – 
Telefon  +358 20 1234 710
60.44689 22.261391