Rum

Boende i Uleåborg har fantastisk utsikt och genomtänkta bekvämligheter
Koppla av i något av våra 220 rum och sviter på detta boende i Uleåborg, alla omtänksamt utrustade med en rad bekvämligheter och funktioner. Varje rum är inrett i skandinavisk eller orientalisk stil och har fantastisk utsikt över antingen staden, älven eller viken. Genomtänkta bekvämligheter såsom trådlöst höghastighetsinternet, tillgång till hälsocenter och Quadriga Sensiq®-underhållningssystemet gör att alla vistelser känns mer som hemma.

Blu Dreams – drömmar på ditt eget sätt
Sömn ger kroppen vila och ny vitalitet för nästa dag. Vi vill att du ska sova gott och få förnyad energi när du bor på ett Radisson Blu-hotell i Finland. Därför har vi tagit fram upplevelsen Blu Dreams®. Hörnstenen i Blu Dreams®-upplevelsen är vår egen intelligenta säng Magic Dreams®. Den omfamnar dig på en madrass av skumgummi med formminne. Materialet reagerar på kroppens temperatur och vikt och formas efter varje enskild person. Vi har ett stort urval av kuddar och täcken, så att du kan välja det du själv föredrar.

Unna dig en stund att varva ner innan du lägger dig. Koppla av i duschen eller ett bad. Läs eller lyssna på musik. Om du trycker på One Touch Service-knappen kan du beställa rogivande produkter till rummet utan avgift, såsom en apparat för rygg- och fotmassage och öronproppar som garanterar att du sover ostört. Efter en god natts sömn kan du börja dagen med en behaglig wake-up-light-lampa som finns tillgänglig i hotellets reception.

En god frukost ger energi som räcker hela dagen. Vi erbjuder en frukost som ger både kroppen och själen näring. Vår kostnadsfria superfrukostbuffé är en riklig och varierad frukostbuffé som är välkänd för sina färska ingredienser och lokala smaker, såväl som hotellets egna specialiteter. Om du inte har tid att njuta av vår frukostbuffé erbjuder vi även en Grab & Run-frukost som kan ätas snabbt och enkelt, som exempelvis frukt, energisnacks och drycker som du kan ta med dig.

Virtuell rundtur

Services

 • Internet ingår

  Som en del av servicekonceptet E@syConnect ingår nu Internetanslutning i rumspriset på alla Radisson Blu-hotell. Nu har alla gäster tillgång till bredband och i många fall även en trådlös anslutning. Det gäller hela hotellet och ingår i rumspriset.

Hotellinrättningar

 • Gratis höghastighetsinternet
 • Blu Dreams® med Magic Bed®
 • Sviter
 • Frukost ingår
 • Rumservice
 • Fitnesscenter
 • Experience Meetings-tjänster
 • Husdjur är välkomna
Radisson Blu Hotell, Oulu – 
Hallituskatu, 1 –  FI-90100 –  Oulu –  Finland – 
Telefon  +358 20 1234 730
65.015378 25.466577