Rum

Hotellet i Uleåborg har fantastisk utsikt och väl genomtänkta bekvämligheter
Boka ett av våra 220 vackert inredda rum och sviter på detta hotell i Uleåborg och dra nytta många olika bekvämligheter och funktioner. Varje rum är inrett i skandinavisk eller österländsk stil och har fantastisk utsikt över staden, Ule älv eller Bottenviken. Vi hoppas att du känner dig som hemma med väl genomtänkta bekvämligheter som trådlöst höghastighetsinternet, tillgång till wellnesscenter och underhållningssystemet Quadriga Sensiq®.

Blu Dreams – drömmar på ditt eget sätt
Sömnen ger kroppen vila och möjlighet till återhämtning inför nästa dag. Vi vill att du ska sova gott och få förnyad energi när du bor på ett Radisson Blu-hotell i Finland. Därför har vi tagit fram upplevelsen Blu Dreams®. Hörnstenen i Blu Dreams®-upplevelsen är vår egen intelligenta säng Magic Dreams®. Den omfamnar dig på en madrass av skumgummi med formminne. Materialet reagerar på kroppens temperatur och vikt och formas efter just dina behov. Vi har ett stort urval av kuddar och täcken, så att du kan välja det du själv föredrar.

Unna dig en stunds njutning innan du går och lägger dig. Koppla av i duschen eller ett bad. Läs eller lyssna på musik. Om du trycker på One Touch Service-knappen kan du beställa rogivande produkter till rummet utan avgift, som exempelvis apparater för rygg- och fotmassage eller öronproppar. Efter en god natts sömn kan du börja dagen med en behaglig uppvakningslampa som finns tillgänglig i hotellets reception.

Med en bra frukost får du energi som räcker hela dagen. Vår frukost ger både kroppen och själen näring. Vår kostnadsfria Super Breakfast-frukostbuffé är riklig och varierad. Den är välkänd för de färska ingredienserna och lokala smakerna och innehåller även hotellets egna specialiteter. Om du inte har tid att njuta av frukostbuffén kan du välja vår Grab & Run-frukost med exempelvis frukt, energisnacks och drycker som du kan ta med dig när du går ut.

Virtuell rundtur

Services

 • Internet ingår

  Som en del av servicekonceptet E@syConnect ingår nu Internetanslutning i rumspriset på alla Radisson Blu-hotell. Nu har alla gäster tillgång till bredband och i många fall även en trådlös anslutning. Det gäller hela hotellet och ingår i rumspriset.

Hotellinrättningar

 • Gratis höghastighetsinternet
 • Blu Dreams® med Magic Bed®
 • Sviter
 • Frukost ingår
 • Rumservice
 • Fitnesscenter
 • Experience Meetings-tjänster
 • Husdjur är välkomna
Radisson Blu Hotell, Oulu – 
Hallituskatu, 1 –  FI-90100 –  Oulu –  Finland – 
Telefon  +358 20 1234 730
65.015378 25.466577