Möten och evenemang

Planera minnesvärda evenemang med konferensrum i Uleåborg
Det finns 12 mötesrum på hotellet i Uleåborg, som alla har många praktiska detaljer för planerare såväl som gäster. I sin roll som norra Skandinaviens ledande evenemangshotell kan Radisson Blu Hotel i Uleåborg erbjuda en unik miljö för lyckade möten och minnesvärda evenemang. Hotellet är en välkänd och populär plats för alla typer av evenemang, med allt från små sammankomster till stora konferenser.

Låt vår professionella evenemangspersonal arrangera ett evenemang, en konferens eller en fest åt dig. Våra gäster är särskilt förtjusta i den vackra och stora balsalen Ainola som rymmer upp till 300 personer. För varje mötesrum du hyr får du basutrustning för möten, skräddarsydda menyer från vår proffsiga cateringpersonal, videokonferensalternativ samt de unika programmen Brain Food och Experience Meetings.

Få en offert

Möten och evenemang, kontakt

Ring för en offert
+358 (0)20 1234 730

eller skicka ett e-postmeddelande till:

sales.oulu@radissonblu.com

Services

  • Internet ingår

    Som en del av servicekonceptet E@syConnect ingår nu Internetanslutning i rumspriset på alla Radisson Blu-hotell. Nu har alla gäster tillgång till bredband och i många fall även en trådlös anslutning. Det gäller hela hotellet och ingår i rumspriset.
Radisson Blu Hotell, Oulu – 
Hallituskatu, 1 –  FI-90100 –  Oulu –  Finland – 
Telefon  +358 20 1234 730
65.015378 25.466577