Se mer

Se alla

Stäng

Möten och Banketter

Hotellets konferensavdelning har nyligen genomgått en totalrenovering. Samtliga 25 flexibla möteslokaler är utrustade med den senaste tekniken, specialdesignad belysning och inredning. Välkommen till ett av södra Sveriges mest moderna konferenshotell!

Hotellet har 19 olika möteslokaler och 6 grupprum. Stora utställningsytor finns tillgängliga i direkt anslutning till de olika lokalerna. Det största konferensrummet har plats till 150 gäster och grupprummen är lagom för cirka 8 personer. Planerar man en större bankettmiddag kan man sitta upp till 200 personer. Hotellet kan dessutom erbjuda ett rum fullt utrustat för videokonferens samt unika miljöer för Private Dining.

Konfererande gäster kan alltid avnjuta ett glas juice eller en uppiggande espresso. Mötesavdelningen erbjuder dessutom ett fullt utrustat Business Centre där teknisk hjälp finns att tillgå under hela konferensen.

Radisson Blu Hotel Malmö garanterar alltid 100% nöjdhet. Om en gäst mot förmodan inte skulle vara nöjd med något är det bara att informera hotellets personal, kan hotellet inte åtgärda problemet så behöver gästen inte betala.

MItt över gatan från Radisson Blu Hotel Malmö har hotellet tillgång till flertalet konferensloker, den största har plats till över 300 personer.

Meetings & Events:
E-mail: inhousesales.malmo@radissonblu.com

Faktablad med maximal rumskapacitet

Radisson Blu Hotel, Malmö – 
Ostergatan, 10 –  S-211 25 –  Malmö –  Sverige – 
Telefon  +46 40 6984000
55.60751 13.00263