Se mer

Se alla

Stäng

Trädgårdsföreningen I Göteborg

Trädgårdsföreningen i Göteborg är en vacker och fridfull park i hjärtat av Göteborg, precis intill den stora affärsgatan Avenyn. I parken, som är listad i Michelinguiden, hittar du lugnet i naturen och kan fly stadens stoj och stim för en stund.

Bara 100 meter bort ligger Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg ett modernt och elegant hotell mitt i stan, med alla bekvämligheter du kan tänka dig. Hotellet är perfekt för dig som vill ta del av det bästa staden har att erbjuda och samtidigt njuta av närheten till Trädgårdsföreningen.

Mötesplatsen Trädgårdsföreningen
Oavsett hur gammal du är, kommer du att bli inspirerad av trädgårdsodlingarna i den historiska parken. Med sina lummiga skogspartier, sina vackra blomrabatter, sin fantastiska rosenträdgård och sitt uppvärmda palmhus med exotiska växter från hela världen, är Trädgårdsföreningen känd som en av de bäst bevarade parkerna i Europa.

Tanken med Trädgårdsföreningen är att vara en mötesplats, där odlingarna och parkmiljön för människor samman. Parken fyller den funktionen än idag, genom att stå värd för olika kulturevenemang, som konserter, teaterföreställningar, föreläsningar och andra mer säsongsbetonade festligheter.

I Trädgårdsföreningen är det enkelt att hitta en plats för sig själv, för att träna, koppla av eller bara njuta av tystnaden. Slå dig ner och betrakta de vackra omgivningarna i den prisbelönta parken!

Boende i närheten
Göteborg har mycket att erbjuda för besökare i alla åldrar. Oavsett om du är intresserad av trädgårdar, museer, nöjen eller shopping, har du nära till allt. Få en bekväm och avkopplande vistelse på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg, med gångavstånd till det mesta som staden har att erbjuda.

Radisson Blu Scandinavia Hotell, Göteborg – 
Sodra Hamngatan 59,  P. O. Box 288 –  S-401 24 –  Göteborg –  Sverige – 
Telefon  +46 31 7585000
57.707111 11.97292