Se mer

Se alla

Stäng

Paddan Göteborg

Upptäck Göteborg genom sightseeing med Paddan. Turistbåtarna visar upp stadens vackraste pärlor under färden längs stadens historiska kanaler från 1600-talet. Ett roligt sätt att lära känna staden och se fascinerande attraktioner.

Den klassiska rundturen med Paddan i Göteborg avgår från Kungsportsplatsen, och färden går under broar och ut till hamnen. Skeppsvarv, bostäder, fantastiska broar och vackra vyer. Den lokala guiden berättar Göteborgs historia, om kulturen och mycket mer!

Upptäck Göteborg med båt
Göteborgs hamn är Sverige längsta hamn, och har spelat en viktig roll för stadens utveckling genom åren. Paddanbåtar går under 20 broar förbi GöteborgsOperan, Eriksberg och sedan en fantastisk utsikt över hamnen. En av höjdpunkterna är osthyvel- bron, som kallas så för att den är så låg. En sightseeing med Paddan är ett måste för alla som vill se det mesta av Göteborg och den fantastiska hamnen.

Paddan sightseeing turer längs kanalerna har pågått sedan 1939 och är en av de mest populära sakerna att göra i Göteborg som besökare. Vissa områden som Göteborgs äldsta stadsdel Haga är värda att utforska mer ingående, så besökarna kan lätt hoppa av båten vid ett stopp för att sedan återuppta turen vid ett annat med en heldagsbiljett.

Ett centralt hotell i Göteborg city
Radisson Blu Scandinavia Hotell i Göteborg city är en perfekt plats att ladda sina trötta batterier efter en rundtur med Paddan sightseeing. Atrium Bistro serverar utsökt mat gjord på färska och oftast ekologiska råvaror. Detta exklusiva hotell i Göteborg har en pool, jacuzzi, bastu och ett hälsocenter för trötta gäster. Efter avkoppling, vilostund och en varm måltid, är gästerna åter klara för en heldag i mysiga Göteborg.

Radisson Blu Scandinavia Hotell, Göteborg – 
Sodra Hamngatan 59,  P. O. Box 288 –  S-401 24 –  Göteborg –  Sverige – 
Telefon  +46 31 7585000
57.707111 11.97292