Rum

En bekväm tillflyktsort med bekväma rum i Esbo
Rummen och sviterna i detta hotell är inredda med inspiration från det vackra Esbo, med eleganta trägolv och tapeter med skärgårdslandskap. Koppla av i ett av 209 rum med elegant design, exceptionella faciliteter och vyer över Finska viken. Vårt hotell erbjuder affärsresenärer unika upplevelser i hjärtat av rofyllda, naturliga omgivningar. Packa ner träningsskorna och njut av att jogga vid havet eller låna en cykel i receptionen. På översta våningen finns dessutom en bastuavdelning med inomhuspool, lounge, takterrass och tre bastur.

Blu Dreams – drömmar på ditt eget sätt
Sömnen ger kroppen vila och ny vitalitet för nästa dag. Vi vill att du ska sova gott'och få förnyad energi när du bor på ett Radisson Blu-hotell i Finland, och därför har vi framkallat upplevelsen Blu Dreams®. Hörnstenen i Blu Dreams-upplevelsen är vår egen Magic Bed®. Den omfamnar dig på en madrass av skumgummi med formminne. Materialet reagerar på kroppens temperatur och vikt och formas efter varje enskild person. Vi har ett stort urval av kuddar och täcken, så att du kan välja det du själv föredrar.

Unna dig en stund att varva ner innan du lägger dig. Koppla av i duschen eller ett bad. Läs eller lyssna på musik. Om du trycker på One Touch Service-knappen kan du beställa rogivande produkter till rummet utan avgift, såsom en apparat för rygg- och fotmassage och öronproppar som garanterar att du sover ostört. Efter en god natts sömn kan du börja dagen med en behaglig uppvakningslampa som finns tillgänglig i hotellets reception.

En god frukost ger energi som räcker hela dagen. Vi vill erbjuda en frukost som ger både kroppen och själen näring. En kostnadsfri Super Breakfast® är en riklig och varierad bufféfrukost som är välkänd för dess färska ingredienser och lokala smaker, såväl som hotell’ets egna specialiteter. Om du inte har tid att njuta av vår bufféfrukost erbjuder vi även en Grab and Run-frukost som kan ätas snabbt och enkelt, som exempelvis frukt, energisnacks och drycker som du kan ta med dig.

Virtuell rundtur

Services

 • Internet ingår

  Som en del av servicekonceptet E@syConnect ingår nu Internetanslutning i rumspriset på alla Radisson Blu-hotell. Nu har alla gäster tillgång till bredband och i många fall även en trådlös anslutning. Det gäller hela hotellet och ingår i rumspriset.

Hotellinrättningar

 • Gratis trådlöst höghastighetsinternet
 • Blu Dreams® med Magic Bed®
 • Gratis Super Breakfast
 • Sviter
 • Rumsservice
 • Inomhuspool
 • Experience Meetings-service
 • Husdjur är välkomna
Radisson Blu Hotell, Esbo – 
Otaranta 2 –  FI-02150 –  Esbo –  Finland – 
Telefon  +358 20 1234 705
60.183707 24.836719