Se mer

Se alla

Stäng

Musik- och kongresscenter

Musik- och kongresscentret, som ligger endast 100 meter från Radisson Blu Senator Hotel, är beläget intill floden Trave och mittemot den gamla stan. Centret öppnade sina dörrar 1994 och stadens invånare kallar det kärleksfullt för MuK Detta center kombinerar en konserthall, ett medborgarhus, en kongresshall och ett utställningscenter, och är designat av den internationellt kända arkitekten Meinhardt von Gerkan.

Foajén
Den multifunktionella foajén med ett överflöd av dagsljus och utsikt över Lübecks gamla stadskärna har en yta på 1 650 kvadratmeter. Fängslande modern arkitektur gör den idealisk för utställningar, mässor, möten, symposier, produktpresentationer och stående konserter. Den maximala kapaciteten är 3 500 personer.

Konserthallen
Konserthallen kan bokas med sittplatserna utställda i biosittning eller fiskbenssittning. Upp till 1 900 personer kan sitta i rader med justerbara bord, medan upp till 900 personer kan sitta i fiskbenssittning. Det allra bästa inom akustik, media och projektionsteknik gör denna sal till en förstklassig mötesplats.

Konferens- och seminarierum
MuK stoltserar med två konferensrum och åtta seminarierum. Storleken på rummen kan skräddarsys enligt individuella behov och variera mellan 30 och 73 kvadratmeter. Större kombinationer passar bra för workshopar eller presskonferenser. Dessutom är den 180 kvadratmeter stora konserthallen också tillgänglig.

Services

  • Internet ingår

    Som en del av servicekonceptet E@syConnect ingår nu Internetanslutning i rumspriset på alla Radisson Blu-hotell. Nu har alla gäster tillgång till bredband och i många fall även en trådlös anslutning. Det gäller hela hotellet och ingår i rumspriset.

Hotellinrättningar

  • Höghastighetsinternet
  • Rumservice
  • Sviter
  • Pool
  • Inomhuspool
  • Husdjur tillåts
Radisson Blu Senator Hotel, Lübeck – 
Willy-Brandt Allee, 6 –  D-23554 –  Lübeck –  Tyskland – 
Telefon  +49 451 1420
53.868003 10.678121