Erbjudanden på Radisson Blu

Stanna 3 och spara upp till 15 %

Perfekt för lite längre ledigheter: bo tre nätter i följd på ett Radisson Blu-hotell och spara 15 %. Nu kan du förlänga din vistelse hos Radisson Blu när som helst i veckan och njuta av att vara ledig till ett bra pris!

Spara upp till 15% på 3 nätter

Stanna 2 och spara upp till 20 %

Boka två eller tre nätter över en helg och spara upp till 20 % hos Radisson Blu Hotels & Resorts. Bo hos oss en fredag och lördag, eller lördag och söndag, och dra nytta av fantastiska erbjudanden i Europa, Mellanöstern och Afrika. Som medlem i vårt bonusprogram Club CarlsonSM får du Gold Points® när du utnyttjar detta erbjudande.

Spara upp till 20% på 2 nätter

Spara upp till 20 % när du bokar minst 28 dagar i förväg.

Få upp till 20 % rabatt alla veckans dagar med Radisson Blus Advance Purchase -erbjudande. Boka 21-28 dagar i förväg och dra nytta av enastående erbjudanden på fler än 200 hotell i Europa, Mellanöstern och Afrika. Leta bara efter erbjudandet som kallas "Advance Purchase" på engelska.

Advance Purchase


Business Class-rum

Uppgradera vistelsen … och unna dig ett fantastiskt rum med bekvämligheter som imponerar även på vana resenärer!

Business Class-rum


Hotell indelade efter tema

Hitta ett hotell som uppfyller alla dina semesterdrömmar. Välj och vraka bland spahotell, strandhotell, golfhotell och hotell i inspirerande natur och miljö.

Hotell indelade efter tema

Hotellerbjudanden

Många av våra hotell har tagit fram välkomponerade paket som hjälper gästerna att utforska en stad, koppla av med lyxiga spabehandlingar, provsmaka det lokala köket och mycket mer ...

Hotellerbjudanden

Kampanjkod
Företags-ID
Resebyrå-ID
Fler sökalternativ
Enkel sökning
NONE
1
1
0
Prisklass
radisson/Widget/Footer