Se mer

Se alla

Stäng

Ledningsgrupps- och styrelsemöten

Boka ert nästa ledningsgruppsmöte, styrelsemöte eller planeringskonferens i en av våra fina konferenslokaler - speciellt anpassade för effektiva möten. Våra medarbetare ser till att ni får bästa möjliga service och att ni trivs. Vi tillhandahåller all nödvändig teknik, såsom projektor och fritt internet och vi erbjuder ett stort utbud av måltider, allt från affärslunch till enklare måltider.

I konferenspauserna står vår förmiddags- och eftermiddagsbuffé uppdukad med bakverk i alla de slag, ostar, kex, frukt och mycket mer.

I våra konferenslokaler Royal Lounge och Royal Salong erbjuder vi möten med avskildhet - här kan ni vara effektiva och kreativa utan att störas. Det finns även en separat balkong för en nypa frisk luft. Lokalerna är belägna högst upp i hotellet med panoramafönster och har plats för 12 - 18 deltagare. Vi erbjuder ytterligare 14 lokaler som passar för dessa typer av möten med plats för 4 - 14 deltagare.

  • Royal Lounge 12 deltagare i styrelsesittning
  • Royal Salong  18 deltagare i styrelsesittning

Samt ytterligare 14 lokaler som passar för dessa typer av möten med plats för 4 - 14 deltagare, samt ytterligare 9 lokaler med plats för 16 - 38 deltagare i styrelsesittning.

Runda av er konferens på Stockholm-Arlanda med att prova på att vara "Pilot för en dag" med en tur i flygsimulatorn beläget bredvid hotellet eller varva ner i vår VIP-bastu - som hyrs ut till mindre sällskap.

Hotelinformation
 

 

Radisson Blu Arlandia Hotell, Stockholm – 
Kabinvägen 3 Kabinvägen 3 –  19060 –  Stockholm –  Sverige – 
Telefon  +46 (8) 50684000
59.639245 17.941382