Se mer

Se alla

Stäng

Konferensaktiviteter

Kombinera er konferens med en rolig aktivitet. "Bli Pilot för en dag", eller besök det unika 83 m höga Flygledartornet, eller varför inte boka en Guidad Tax-Free shopping tur. Vi erbjuder ett brett utbud av aktiviteter endast 4 minuter från hotellet. Stockholm med dess sevärdheter och aktiviteter nås inom 35 minuter från hotellet.

  • Taxfreeshopping
  • Guidad tur i Flygledartornet
  • "Bli pilot för en dag" i flygsimulatorn
  • Ut på 90 sekunder!
  • Talare, trollkarlar och musik underhållning.

Guidad tur i Flygledartornet Stockholm-Arlanda
Visningen är mycket populär för er som vill kombinera er konferens med en aktivitet. Följ med upp i det 83 meter höga flygledartornet till utsiktsbalkongen och njut av utsikten som sträcker sig från Uppsala domkyrka till Globen i Stockholm.

Denna aktivitet vänder sig till företag och för grupper på max 10 deltagare. Tidsåtgång mellan 30 - 50 minuter beroende på gruppens storlek.

Visning av flygledartornet på Stockholm-Arlanda är mycket populärt för er som vill kombinera er konferens med en aktivitet. Följ med upp i det 83 meter höga flygledartornet till utsiktsbalkongen och njut av utsikten som sträcker sig från Uppsala domkyrka till Globen i Stockholm.

Denna aktivitet vänder sig till företag och för grupper på max 20 deltagare. Tidsåtgång mellan 30 - 50 minuter beroende på gruppens storlek. Pris från SEK 1500 per tillfälle - dagtid.

Bli pilot för en dag 
Kombinera er konferens på Stockholm-Arlanda med en oförglömlig upplevelse. Runda av dagens konferens med en tur i flygsimulatorn. Ni får starta, landa och framförallt flyga några av de största passagerarplanen i en realistisk cockpit. En unik upplevelse för mindre grupper som vill prova något extra.

Landningsbanan är fri, landningsljusen syns klart och du för styrspaken försiktigt framåt och påbörjar inflygning.

Granne med Radisson Blu Arlandia Hotel och Konferensanläggning är Arlanda Flygskola belägen med sina flygsimulatorer, där piloter från flygbolag från hela världen genomför sin flygträning. Innan ni går in i simulatorn får ni en genomgång om simulatorn, sedan till det viktiga, hur ni kontrollerar flygplanet. Ni får förklarat för er vilka de viktigaste instrumenten är och hur ni använder dem. Under hela detta evenemang guidar våra erfarna instruktörer så att ni får kunskap om hur man flyger. Denna aktivitet vänder sig till företag och för grupper på max 8 deltagare. Tidsåtgång ca 2,5 timme inkl. genomgång.

Anordna er nästa konferens på Stockholm-Arlanda och vi garanterar en upplevelse utöver det vanliga.

Ut på 90 sekunder! Avsluta dagens konferens med en temaaktivitet som både är rolig och användbar - Kabinträning.
Innan ni går in i kabinsimulatorn får ni en genomgång om hur flygpersonalen är tränad i teambuilding och hur de ska agera vid en nödsituation ombord. Väl i "luften" börjar allvaret. Vi simulerar avbrutna starter, landning på vatten eller i terräng och extrem turbulens. Ni kommer att få öppna nödutgångarna, utrymma kabinen och hoppa nerför en "slide" (rutchbana). Precis som besättningen tränar, dessutom får ni prova på allt. Kabinpersonalen tränar nämligen även på att ta hand om stökiga passagerare ombord. Även detta kan ni alltså få lära er under en konferens på Arlanda.

Vi garanterar er en flygupplevelse som är både kul, spännande och annorlunda, men framförallt lärorik. Denna aktivitet vänder sig till företag och för grupper på max 20 deltagare. Tidsåtgång ca 2,5 timme inkl. genomgång. Pris SEK 750 per person (baserat på 20 deltagare). Priset är angivet ex. moms.

Kabinevent & Hjärt- och Lungräddning
Kombinera kabinträning med Hjärt- och Lungräddningsutbildning under er konferens på Stockholm-Arlanda i en av våra konferensanläggningar (Hjärt- och Lungräddnings certifikat utfärdas). Tidsåtgång ca 4,5 timme inkl. genomgång. Pris SEK 2300 per person (baserat på 10 deltagare). Priset är angivet ex. moms.

Talare, trollkarlar och musik underhållning och mycket mer
Vi samarbetar med flera eventbolag och talarförmedlingar och vi hjälper gärna till med att ta fram ytterligare förslag.

Boka konferens på Radisson Blu Arlandia Hotel och Konferensanläggning på Stockholm-Arlanda

Skicka förfrågan till:
meetings.arlanda.stockholm@radissonblu.com eller ring vår konferensavdelning på tel nr 08-50 68 4040.

Radisson Blu Arlandia Hotell, Stockholm – 
Kabinvägen 3 Kabinvägen 3 –  19060 –  Stockholm –  Sverige – 
Telefon  +46 (8) 50684000
59.639245 17.941382